Luotetuin DNA-testauksen asiantuntija

Yli 3 miljoonaa tehtyä DNA-testiä

mobiili    maa:

 1. Isyystesti
 2. Isyystesti ennen lapsen syntymää
 3. Alkuperätestit
 4. Sisaruustesti • Teet DNA-testin painavista syistä, joten kannattaa varoa halpatuotantotestejä ja luottaa laatuun.


 • 100 % tarkkaa DNA-testausta, kaikki näytteet testataan kahdesti.
  Lue lisää
 • Isyystestauksen koko prosessi avattuna
  Lue lisää

 • DNA-testaukseen tarvitaan testattavan henkilön suostumus?
  Lue lisää

Verkkopalvelun käyttöehdot

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa oikeuksistasi ja velvollisuuksistasi. Lue lisäksi myös tilaussivulla olevat Suomesta tapahtuvia tilauksia koskevat tilaus- ja palautuskäytäntöihin liittyvät ehdot, jotka ovat osa tässä olevia ehtoja.
1. Määritelmät

a) ”Yritys” tarkoittaa DNA Diagnostics Centreä.
b) ”Ehdot” tarkoittavat myyntiehtoja.
c) ”Sopimus” tarkoittaa yrityksen tarjoamaa sopimusta sinulle suunnatuista palveluista.
d) ”Tuotepaketti” tarkoittaa näytteenottovälineitä, jotka lähetetään tilauksen jälkeen.
e) ”Tilauslomake” tarkoittaa tilaussivua, joka löytyy yrityksen verkkosivuilta http://www.ddc-suomi.com.
f) ”Palvelu” tarkoittaa ihmisen identiteettiin liittyvää testausta ja ilman rajoitusta vastaavia palveluita sisältäen tuloksen.
g) ”Verkkosivu” tarkoittaa sivua www.ddc-suomi.com .
h) ”Sinä” tarkoittaa tilaavaa henkilöä näiden käyttöehtojen puitteissa.

2. Myyntiehdot

a) Nämä ehdot kattavat kaikki sopimukset, ellei tilauslomakkeessa tai vastaavassa kohdassa toisin mainita.
b) Jos tilaat palvelun verkkosivujen kautta painamalla tilausnappia, olet sitoutunut tekemään tilauksen näiden ehtojen pohjalta.
c) Kaikki yrityksen tekemät myynnit pohjautuvat näihin ehtoihin. Yritykseen ei kohdistu muita sitovia ehtoja, ellei yrityksen johtaja ole näin erikseen kirjallisesti luvannut. Yritys voi ajoittain muuttaa näitä ehtoja ja käyttämällä muutosten jälkeen tätä verkkosivua sitoudut muuttuneisiin käyttöehtoihin.
d) Olet vastuussa päättämään palvelun sopivuudesta tarpeisiisi ja kaikista mahdollisista siitä johtuneista seurauksista.
e) Sopimuksen sisältö pysyy luottamuksellisena, eikä sitä kerrota siihen kuulumattomille tahoille. Sisältöä voidaan Data Protection Act 1998 mukaisesti hyödyntää markkinointitarkoituksissa, ellei tästä ole erikseen sovittu sopimuksen yhteydessä. Luottamuksellista tietoa ei kuitenkaan luovuteta kolmansille osapuolille kuin lain määräämissä tilanteissa tai muissa viranomaistilanteissa.
f) Nämä käyttöehdot eivät vaikuta kuluttajaoikeuksiisi.

3. Hinnat, maksu ja toimitus

a) Palveluista koituvat maksut ovat tilaushetken hintojen mukaiset verkkokaupassa tai kirjallisena erikseen lähetetyt hinnat.
b) Yritys pidättää oikeudet muuttaa palveluiden hintoja sopimusten välillä ja palvelumuutosten yhteydessä, työn & materiaalin ja muiden kulujen kasvamiseen perustuen. Yritys on velvollinen ilmoittamaan kaikista tilauksesi hintamuutoksista.
c) Yrityksen täytyy vastaanottaa ensin koko hinta, ennen kuin tilaustasi voidaan hyväksyä. Kun maksusuoritus kirjautuu, niin yritys kuittaa sen saapuneeksi. Yrityksen hyväksyntä tilaukselle tekee siitä laillisesti sitovan sopimuksen sinun ja yrityksen välillä. Yritys pidättää oikeuden olla toimittamatta palvelua sinulle ristiriitatilanteissa.
d) Olet vastuussa siitä, että kaikki tilatessasi toimittamat tiedot ovat oikein ja jos maksat luottokortilla, käytät omaa maksukorttiasi, jolla on riittävästi katetta. Pidätämme oikeuden tarkastaa korttisi oikeellisuus ennen palvelun toimittamista.

4. Peruutus ja palautus, sekä niihin liittyvät kulut

Suomen kuluttajansuojalainsäädännön mukaan sinä voit vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen ilmoittamalla siitä yritykselle 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Sinulla on oikeus palauttaa tuote, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

a) Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun olet vastaanottanut tavaran tai aiemmin, jos tuotepakkaus on avattu, jolloin peruutus ei hygieniasyistä ole mahdollinen.

b) Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava yritykselle päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

c) Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä, eikä tuotepakkausta ole avattu.

d) Tuote on palautettava välittömästi peruutuksen jälkeen.

e) Tuotetta palautettaessa olet vastuussa siitä, että se on pakattu oikein ja voidaan olettaa, että se ei rikkoudu kuljetuksen aikana.

f) Jos peruutat tämän sopimuksen, yritys palauttaa kaikki saadut suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saavuttua. Yritys suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, ettei sinulle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Yritys voi pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes on saanut tavaran takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tavaran takaisin.

g) Sinun on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne yritykselle viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos tavarat on lähetetty takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

h) Yritys vastaa tavaroiden palauttamiskustannuksista.

i) Jos olet pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, sinun on maksettava yritykselle peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

5. Testauspalvelun laatu

a) Yrityksen kuuluu ylläpitää kaikkea tarpeenmukaista taitoa ja tarkkuutta palveluntarjonnassa, mutta ei takaa yksittäisten tulosten onnistumista.
b) Yritys ei ole velvollinen sen hallitsemattomissa olevien tahojen aiheuttamiin ongelmiin palvelun tarjoamisessa, kuten sodat, levottomuudet, lakot, luonnonmullistukset, yms.

6. Yksityisyydensuoja

Palvelua käyttäessäsi tiedostat ja hyväksyt yksityisyydensuojaehdot, jotka löytyvät yksityisyydensuojasivultamme.

7. Linkit muille verkkosivuille

Yritys ei ole vastuussa muiden tällä verkkosivulla linkitettyjen verkkosivujen saatavuudesta, sisällöstä tai paikkaansapitävyydestä. Näiden ulkopuolisten verkkosivujen linkittäminen omilla sivuillamme ei tarkoita yrityksen vastuuta näistä ulkopuolisista verkkosivuista. Käytät näitä verkkosivuja omalla vastuulla ja hyväksyt, ettei yritys ole vastuussa mistään näiden sivustojen sinulle aiheuttamista asioista.

8. Yleinen vastuuvapauslauseke

a) Yritys tarjoaa nämä verkkosivut sellaisenaan, eikä anna takuuta niiden sisällöstä ja toimivuudesta. Tämän sivuston sisällöstä saattaa tarkoituksettomasti löytyä sisällöllisesti virheellisiä tietoja tai kirjoitusvirheitä. Näiden osalta yritys pidättyy vastuusta lain antamin turvin.
b) Yritys, sen johto, työntekijät tai muut edustajat eivät ole vastuussa tämän verkkosivuston aiheuttamista vahingoista. Tämä sisältää kaikki mahdolliset vahingot.
c) Mitkään oikeuden pidättämiset eivät kuitenkaan sulje pois oikeuksiasi kuluttajana.

9. Tekijänoikeudet ja niiden valvonta

Tämän verkkosivun sisältö on suojatu kansainvälisillä tekijänoikeuslaeilla ja muilla vastaavilla oikeuksilla. Yritys omistaa nämä oikeudet, ellei toisin ole mainittu. Kaikki tuotteet, yrityksen nimet ja logot ovat tavaramerkkejä, palvelumerkkejä tai kauppanimiä omien tahojensa osalta. Voit käyttää verkkosivujen materiaalia tilataksesi tuotteen yritykseltä ja voit ladata, tallentaa ja tulostaa käyttöehdot.

10. Kolmansien osapuolten oikeudet

Yrityksen kumppaneita, johtajia, työntekijöitä ja edustajia lukuunottamatta henkilö, joka ei ole tämän sopimuksen osapuoli, ei ole oikeutettu pääsemään käsiksi tähän sopimukseen.

11. Yleistä

a) Sopimus on tehty sinun ja yrityksen välillä, etkä voi siirtää sitä eteenpäin. Yritys voi käyttää alihankintaa palveluntoteutuksessa kokonaisuudessaan tai osittain.
b) Nämä ehdot yhdessä yksityisyydensuojan sekä lomakkeiden ja ohjeiden kanssa ovat kokonaisuudessaan yrityksen ja sinun välistä sopimusta. Tunnustat, ettet ole tullut osalliseksi sopimuksesta minkään yrityksen myöntämän takuun tai vastaavan pohjalta.
c) Olet yritykselle korvausvastuussa kaikista aiheuttamistasi menetyksistä ja ylimääräisistä kustannuksista, jotka aiheutuvat kolmansien osapuolten yritykselle nostamista vaateista.
d) Kaikki ilmoitukset lähetetään yritykselle sähköpostitse osoitteeseen info@ddc-suomi.com

 

 

Tietoja isyystestistä   |    DNA testauspalvelut   |    Yleiset kysymykset   |    Tietoa yrityksestä   |    Ota yhteyttä   |    Etusivu        

Checkout - Oma maksutapa kaikille